Achizitionarea unui apartament in Sectorul 3

1. Zona verde
Sectorul 3 beneficiaza de o zona verde generoasa. Multitudinea de parcuri si zone de relaxare ofera nu doar o alternativa placuta pentru petrecerea timpului liber ci si asigura un aer mai curat locuitorilor din zona. Parcurile Tineretului, Vitan si Vacaresti contribuie cu succes la calitatea aerului din sector.

In plus, daca blocul se afla mai spre periferia orasului, pozitionarea devine un avantaj ecologic. Aerul este mai putin poluat deoarece nu sunt zone aglomerate, iar dezvoltatorii imobiliari au pus accent deosebit pe protejarea mediului si isi doresc sa ofere clientilor ansambluri aerisite si placute.
De exemplu, High Class Residence Pallady ofera apartamente de lux la preturi accesibile in cel mai nou cartier din zona Pallady, care dispune de o zona verde generoasa. Fiecare bloc are un spatiu verde mare, dar si de terase cu pomi.

2. Transport facil catre orice zona a capitalei
Sectorul 3 are o infrastructura bine pusa la punct si este foarte bine conectata la reteaua de metrou. Astfel incat se numara printre sectoarele care ofera acces facil in centru sau orice alta zona a orasului. Daca sunteti interesat de un imobil nou, trebuie sa stiti ca cele mai bune ansambluri rezidentiale sunt construite in apropierea unei statii de metrou sau de autobuz.

3. O zona bogata in puncte de interes
Spitale, gradinite, scoli, centre comerciale si piete pot fi gasite in proximitatea oricarei zone din Sectorul 3.
Cumparaturile nu vor fi un prilej de griji deoarece, la doar cativa pasi de casa exista cel putin un centru comercial de unde sa va achizitionati cele necesare. In plus daca aveti copii, acestia se pot juca in multitudinea de parcuri si zone amenajate special pentru ei, iar scoala si gradinita sunt cu siguranta in proximitate. Sectorul 3 este unul dintre cele mai dezvoltate sectoare din capitala, din toate punctele de vedere.

4. Ansambluri rezidentiale moderne
Daca sunteti in cautarea unui apartament modern si rezistent, optati pentru zona Pallady.
High Class Residence Pallady va ofera apartamente frumoase, moderne si elegante. Cu un design minimalist si ecologic, apartamentele sale sunt create pentru a satisface chiar si cele mai pretensioase gusturi. In plus, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

0722 696 105