Trenduri ale constructiilor rezidentiale din Sectorul 3

Este atat de usor sa achizitionezi un apartament fara sa stii cata complexitate ascunde proiectia sa. Capitala ne ofera o plaja extinsa de oferte la apartamente in Sectorul 3 care se remarca prin finisaje exceptionale si o rezistenta testata si garantata, dar care sunt premisele ce ne determina sa trasam cu mai multa usurinta o decizie pe termen lung?

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa asteptati sa vizionati apartamentul!

Decizia achizitionarii unui apartament va apartine, insa nu putem nega faptul ca si evolutia practicilor de constructii cantareste foarte mult in toata aceasta ecuatie:

Imbunatatiri ale sigurantei
Industria constructiilor continua sa fie una extrem de periculoasa pentru lucratori. Din fericire, tehnologia abordeaza aceasta provocare. O serie de concepte inovatoare ofera administratorilor de constructii noi si interesante modalitati de a reduce riscurile de siguranta la locul de munca. Simulatoarele de realitate virtuala pot ajuta lucratorii sa beneficieze de o pregatire amanuntita de care au nevoie inainte de a folosi echipamente pe teren.

Dronele pot fi utilizate pentru a face ca santierele de constructie sa fie mai sigure prin efectuarea de inspectii in zone greu accesibile. Exista chiar si optiuni de software concentrate pe siguranta, cum ar fi iAuditor (care este dedicat inspectiilor la fata locului si auditurilor de siguranta) si FallSafety Pro (care detecteaza caderi si trimite alerte la contactele de urgenta).

Cresterea costurilor materialelor
In afara costurilor cu forta de munca, materialele reprezinta costurile de varf atunci cand vine vorba despre un apartament nou din Sectorul 3. Din nefericire, trendingul acestora tinde sa fie ascendent. Intre februarie 2016 si februarie 2017, preturile materialelor au crescut cu 4,8%, in ciuda scaderii celor doi ani anteriori (scaderea cu 3,5% in 2015 si 2,7% in 2016). Forta activitatii din domeniul constructiilor in ultimii ani a dus la o crestere extraordinara a cererii de materiale, iar in 2018 vom simti efectele asociate sub forma de preturi mai mari.

In 2018, mai multe companii de software isi vor produce propriile optiuni de gestionare a constructiilor, incercand sa raspunda nevoilor in crestere ale managerilor de constructii care doresc sa-si organizeze mai bine afacerile. Previziunile companiei Premier Imobiliare nu sunt deloc sumbre, ci tot mai imbucuratoare si, in privinta costurilor, compania sugereaza ca aportul tehnologic atrage dupa sine un val de preturi mici si tentante pentru cumparatorii apartamentelor construite in Sectorul 3.

0722 696 105