Ce criterii desavarsesc pretul rezonabil al unui apartament?

Exista ceva mai benefic pentru bugetul dumneavoastra decat estimarea corecta a costurilor de constructie? Analizand in profunzime criteriile care redau pretul unui imobil, puteti obtine un pret just in functie de amplasamentul acestuia si utilitatile cu care este investit. Mai mult, acest lucru va poate fi de folos, in masura in care intentionati sa contractati un credit imobiliar, iar valoarea acestuia este conditionata de un scoring acceptat de institutia bancara la care apelati:

Amplasament imprejmuit cu centre comerciale
Pretul unui apartament intr-o zona luxoasa a Bucurestiului este prevazut cu multe atribute. In speta, aceste imobile sunt construite pentru a satisface o rutina de viitor a beneficiarilor. Planuri actuale, nu schite. Nu este suficient sa elaborati concepte de baza despre cum va arata viitorul dumneavoastra. Aveti nevoie de planuri care sa contureze fiecare fateta a traiectoriei in cariera si sa va decideti asupra unui apartament al carui amplasament sa va permita sa fiti aproape de centre comerciale, institutii si mijloace de transport.

Solicitati ajutor pentru zonele care nu va sunt familiare
In lipsa expertizei, si pretul apartamentului va creste in consecinta. Motivul este acela ca nu detineti informatii relevante care sa va permita sa faceti anumite analogii intre anumite zone din Bucuresti, iar calculele s-ar putea sa stagneze la o suma mult prea mare care va depaseste bugetul. Cand creati o defalcare foarte detaliata a unei zone despre care stiti foarte multe – de exemplu, despre apartamentele din Sectorul 3 – aveti sanse mari sa obtineti un pret avantajos. Dar daca nu stii prea multe despre aceasta zona, estimarile s-ar putea sa fie sumbre la finalul discutiei cu agentia imobiliara.

Nu subestimati costurile fortei de munca
Costul unui apartament este redat si prin optica efortului angrenat in constructia blocului / imobilului. Cu alte cuvinte, trebuie sa iei in considerare cat s-a muncit la ridicarea edificiului. Cela mai noi apartamente din zona de Sud a Capitalei se bucura de finisaje moderne si utilitati la standarde ridicate astfel ca, la urma urmei, nivelul de experienta al celor angajati poate face diferenta in pretul final de achizitie.

Cum evitati depasirile costurilor de achizitie? Incepeti prin a defalca temeinic costurile de productie ale imobilului. In ce zona se afla acesta? In ce perioada a fost ridicat? Cat timp a fost necesar pentru ca edificiul sa fie proiectat si dat spre vanzare? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care trebuie sa vi le adresati inainte de a proceda la achizitia unui apartament in Bucuresti.

0722 696 105